• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

Etapele și Calendarul Proiectului

Septembrie - Decembrie 2021
Pornim la drum

Pregătiri, recrutare experți, achiziții, website, proceduri

Ianuarie - Martie 2022
Selecție ONG-uri beneficiare Accelerator

Pregătim apelul de selecție pentru ONG-uri și toate procedurile din spate, lansăm oficial programul de Accelerator și finalizăm selecția organizațiilor beneficiare.

 

În paralel, începem să construim cele 3 cursuri MOOC dedicate ONG-urilor.

Martie 2022 - Septembrie 2023
Accelerăm ONG-uri!

Programul Accelerator ONG se desfășoară conform pachetului creat pentru beneficiari (analiză-diagnostic, Plan de Schimbare Organizațională, întâlniri cu mentorii, punerea în aplicare a planurilor, strategie de exit etc.). 

În paralel, cursurile MOOC continuă să fie dezvoltate. Filmăm, îmbunătățim și pilotăm conținutul cu ONG-urile din programul de Accelerator. Începem și lucrul la instrumentul Self-Accelerator.

De asemenea, organizăm 2 întâlniri fizice de rețea cu beneficiarii programului de Accelerator.

Octombrie 2023
Lansăm public instrumentele

Finalizăm programul de Accelerator și promovăm poveștile de succes.

Organizăm un Forum al Sustenabilității ONG la București, unde lansăm cursurile MOOC și instrumentul Self-Accelerator. 

Octombrie 2023
Forumul Sustenabilității ONG

Pe 25 octombrie 2023 a avut loc la București Forumul Sustenabilității ONG, ce a reunit 115 reprezentanți din sector pentru a vorbi despre importanța dezvoltării organizaționale.

Octombrie 2023 - Ianuarie 2024
Diseminăm, promovăm, scalăm

Intrăm în etapa de diseminare a rezultatelor, promovăm instrumentele create și poveștile de succes, căutăm pasul următor și dezvoltăm o strategie pentru a continua să sprijinim ONG-urile din România.

Ianuarie 2024
Încheierea proiectului

Ne facem bagajele și pornim în următoarea aventură de dezvoltare a ONG-urilor din România. 🙂

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.