• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

Despre ce este vorba?

Comunică eficient cu publicul tău și fii pregătit să faci față oricărei schimbări. Cele trei cursuri MOOC: Reziliență Organizațională, Bună Guvernare, Comunicare Nonprofit pe care experții noștri le pregătesc special pentru tine, îți vor oferi cunoștințele și informațiile necesare pentru a îți desfășura activitatea cât mai eficient și a îți atinge obiectivele cu succes. Cursurile se adresează atât managerilor organizațiilor non-profit, cât și angajaților și voluntarilor. Totul într-o formă cât mai modernă și accesibilă. Conținutul va fi divers si atractiv, pornind de la video și continuând cu materiale practice, exerciții aplicate, instrumente de lucru, interviuri cu experți în domeniile respective și multe altele.

Cursurile vor putea fi accesate online, oriunde și oricând, fiind deschise întregului sector ONG din România.

E-learning

Ce cursuri îți oferim?

over

Ești pregătit să-i faci un upgrade ONG-ului tău?

Am ales temele cursurilor pe baza unei cercetări realizate pe 74 ONG-uri din România, adaptându-le la nevoile reale ale sectorului.
  • Reziliență Organizațională

  • Comunicare Nonprofit

  • Bună Guvernanță

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.