• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

hai la nivelul următor

Self-Accelerator

over

Vrei să-ți dezvolți ONG-ul și nu știi de unde să începi?

Ți-am pregătit un instrument simplu, care îți oferă metode și exemple concrete prin care poți trece singur printr-un proces de dezvoltare organizațională, pas cu pas.
  • Gratuit

  • În 3 pași simpli

  • Exemple practice

Hai să începem, pas cu pas!

Pornim la drum!
Pasul 1

Orice proces de dezvoltare organizațională începe cu un pas simplu, dar esențial: analiza-diagnostic. Aceasta ne va ajuta să descoperim în mod structurat și la ce suntem buni, și unde mai avem de îmbunătățit. 

Ești gata să pui organizația în fața oglinzii?

Pasul 2

Acum că ne-am înarmat cu cele mai importante cunoștințe legate de unde ne aflăm acum, este timpul să stabilim împreună care este direcția nouă!

Planificarea strategică poate fi simplă și ne ajută să ne clarificăm destinația, prioritățile și zonele unde ne dorim să fim mai buni și să avem impact.

Ai curaj să începi procesul?

Pasul 3

Avem harta, știm destinația și am mai și decis cu ce mijloc de transport vom ajunge acolo. Acum este momentul să transpunem planul în acțiune și să implementăm ceea ce ne-am propus. 

Să ai planuri e mai simplu, să le pui în aplicare puțin mai dificil. Însă există metode care îți pot veni în ajutor!

Continuăm să învățăm
Resurse

Am pregătit pentru tine o listă de organizații-resursă care fix cu asta se ocupă: să sprijine ONG-uri ca tine pentru a se dezvolta. Fie cu resurse, fie cu sprijin direct, fie cu promovare sau instrumente. 

Resurse

Ne-am gândit să îți punem la dispoziție și alte resurse care îți pot veni în ajutor, care nu se încadrează în mod necesar în pașii de dezvoltare organizațională. 

Comunitate

Pentru că în comunitate întotdeauna învățăm mai ușor, am creat un grup de WhatsApp unde poți să pui întrebări, să împărtășești din propria ta experiență și nu numai. Grupul este dedicat celor care folosesc instrumentul Self-Accelerator în ONG-ul lor.

Comunitate

Alătură-te celor peste 800 de practicieni din ONG-uri pe grupul de Facebook "Management ONG", unde poți găsi subiecte educaționale și de interes din zona managementului organizațiilor nonprofit din România.

Ei bine, cum a fost?
Sperăm că ONG-ul tău este acum pe drumul dezvoltării organizaționale!

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.