• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

3, 2, 1...
Hai la startul Acceleratorului de ONG-uri!

Lansarea apelului de selecție al ONG-urilor beneficiare

17:00 - 19:00, Online

26 ianuarie 2022

Simți că ONG-ul tău ar putea avea un impact sporit în comunitate dacă ai avea acces la un program educațional adaptat nevoilor tale? Pandemia ți-a afectat activitatea și ai nevoie de cele mai potrivite soluții pentru creșterea capacității organizaționale? Hai cu noi să lansăm împreună apelul de selecție dedicat ONG-urilor!

Asociația Young Initiative alături de fundația World Vision România te invită miercuri, 26 ianuarie, ora 17:00, la evenimentul online “3, 2, 1… hai la startul Acceleratorului de ONG-uri!”, la finalul căruia poți fi printre primii care descoperă cum poți beneficia de un   complex program de creștere și dezvoltare organizațională. 

Alături de invitații noștri și pe baza celor mai recente studii din domeniu, vom discuta despre realitatea și principalele provocări cu care se confruntă sectorul non-profit din România în contextul pandemiei Covid-19. 

De la provocări, ne vom îndrepta către soluții și vom prezenta proiectul ,,Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri” – o inițiativă care își propune să contribuie la sustenabilizarea sectorului neguvernamental și întărirea capacității organizaționale a ONG-urilor din România. 

Prin componenta Accelerator ONG, 24 de ONG-uri din România active în mediul rural și urban mic sau în domenii precum tineret, mediu, drepturile omului și educație civică vor fi susținute în mod direct prin sesiuni de mentorat și coaching pentru a dezvolta cele mai potrivite strategii de creștere organizațională și a avea impactul dorit în comunitate. Programul va avea o durată de 16 luni, timp în care organizațiile beneficiare vor trece printr-o evaluare organizațională, vor dezvolta un Plan de Schimbare Organizațională, vor pune în aplicare obiectivele agreate împreună cu coach-ul dedicat, iar la final vor crea o strategie de exit din program.   

Apelul de înscriere în Accelerator ONG va fi lansat în 26 ianuarie în cadrul acestui eveniment, iar ONG-urile potențiale vor putea aplica timp de aproximativ 3 săptămâni. 

 

Despre ce vom discuta?

  • Provocările actuale ale sectorului nonprofit din România din perspectiva sustenabilității;
  • Oportunitățile și resursele pe care ți le va pune la dispoziției Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri;
  • Lansarea și detaliile programului de Accelerator, la care te vei putea înscrie începând cu 26 ianuarie 2022;

 

Cui îi este adresat evenimentul?

  • Reprezentanți ONG din domeniile tineret, educație civică, drepturile omului și mediu; 
  • Reprezentanți ONG active în mediul rural și urban mic indiferent de domeniul de activitate;
  • Omuleți dornici să afle ce se mai întâmplă în sectorul ONG 🙂 ;

 

De ce să participi?

  • Vei fi printre primii care vor afla despre programul Accelerator ONG, direct de la sursă;
  • Vei avea ocazia de a pune întrebări legate de program și de a primi răspuns la acestea;
  • Vei putea participa alături de colegi din sector la discuții interactive despre provocările sectorului ONG din România;

Pregătit să îți aduci ONG-ul la următorul nivel?

#Haide, înscrie-te la eveniment aici:

Te așteptăm să #AccelerămFapteBune împreună!

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.