• 11987654321

 • 83 Andy St. Madison NJ 78002

3, 2, 1...
Hai la Forumul Sustenabilității ONG!

#AccelerămFapteBune

10:00 - 17:00, București

25 octombrie 2023

Faci parte dintr-un ONG și simți că a venit momentul să îți duci organizația la următorul nivel? Vrei să afli care sunt cele mai eficiente strategii de creștere organizațională? Sau ultimele tendințe în finanțare?

Asociația Young Initiative alături de fundația World Vision România te invită miercuri, 25 octombrie, la Forumul Sustenabilității ONG-urilor care va avea loc la Hotel Marshal Garden, București, între orele 10:00 – 17:00. Termen limită înscrieri: 8 octombrie.

Forumul Sustenabilității ONG-urilor își propune să ofere celor 100 de participanți acces direct la resurse și instrumente de dezvoltare organizațională, precum și șansa de a intra în conversație cu lideri importanți din sectorul neguvernamental, dar și din mediul corporate despre ultimele tendințe, perspective, oportunități de parteneriat și finanțare din zona dezcvoltării organizaționale. Vom lansa împreună 3 cursuri MOOC special create pentru ONG-urile din România, un instrument de tip Self-Accelerator care va fi ghidul tău în procesul de dezvoltare organizațională, și vom discuta împreună despre cum ne putem duce organizațiile la următorul nivel.

Cui se adresează Forumul?

 • Reprezentanți ai sectorului non-profit: manageri ai ONG-urilor din România, angajați, voluntari
 • Alte organizații și instituții interesate de dezvoltarea organizațională a sectorului ONG;

De ce să participi?

  • Acces direct la instrumentul Self-Accelerator și ocazia de a te întâlni cu cei care au creat resursa. Instrumentul Self-Accelerator îți oferă metode și exemple concrete prin care poți trece singur printr-un proces de dezvoltare organizațională, pas cu pas. Resursele, metodele si exemplele practice pe care le-am adus împreună sub forma instrumentului Self-Accelerator au fost folosite cu succes în cadrul programului Accelerator ONG – un program complex de 16 luni prin care 24 de organizații din România au fost susținute în mod direct prin sesiuni de mentorat și coaching pentru a dezvolta strategii de creștere și transformare organizațională;
  • Acces direct la trei cursuri MOOC: Reziliență Organizațională, Bună Guvernare, Comunicare Nonprofit și ocazia de a te întâlni cu cei 6 instructori din spate. Acestea îți oferă cunoștințele și informațiile necesare pentru a îți desfășura activitatea cât mai eficient și a îți atinge obiectivele cu succes. Cursurile se adresează atât managerilor organizațiilor non-profit, cât și angajaților și voluntarilor. Totul într-o formă cât mai modernă și accesibilă. Conținutul este divers, pornind de la video și continuând cu materiale practice, exerciții aplicate, instrumente de lucru, interviuri cu experți în domeniile respective și multe altele;
  • Lideri in dezvoltare organizațională vor împărtăși perspectiva lor cu privire la cele mai bune strategii de creștere organizațională pentru a avea impactul dorit în comunitate, testate și puse în practică chiar de ei;
  • Vei afla care sunt ultimele tendințe, perspective și oportunități financiare din zona dezvoltării organizaționale;
  • Networking, schimb de bune practici, realizarea de parteneriate.

Informații logistice

 1. Pentru participanții din București și zonele limitrofe:
  • Vei avea acoperit prânzul și coffee break-ul de pe durata evenimentului;
 2. Pentru participanții din afara Bucureștiului:
  • Vei avea acoperită cazarea pentru 1 noapte, check-in 24 octombrie și check-out 25 octombrie. În cazuri excepționale, când poate fi demonstrată imposibilitatea de a identifica o metodă de transport în ziua de 25 octombrie, se poate solicita cazare pentru 2 nopți (locurile sunt limitate).
  • Vei avea acoperită cina în 24 octombrie, micul dejun și prânzul în 25 octombrie, precum și coffee break-ul pe toată durata evenimentului;
  • Vei avea acoperit transportul în limita a 300 lei; 

Agenda preliminară

Agenda de mai jos este orientativă și va putea suferi modificări. Agenda finală va fi transmisă participanților cu scurt timp înainte de eveniment.

09:30 - 10:00
Înregistrare și welcome coffee
10:00 - 11:00
Provocări, perspective și trenduri în societatea civilă; Prezentarea proiectului Accelerator ONG;

Keynote invitat extern + Prezentare

11:00 - 12:00
Lansare oficială instrument Self-Accelerator și cursuri MOOC

Comunicare Nonprofit, Reziliență Organizațională în ONG-uri, Bună Guvernanță în ONG-uri, resurse si instrumente de dezvoltare organizațională create în proiectul ,,Acceleratorul de Sustenabilitate pentru ONG-uri”

12:00 - 12:30
Pauză de cafea și networking
12:30 - 13:00
Povești de succes ale organizațiilor participante în Acceleratorul de Sustenabilitate și schimb de bune practici
13:00 - 14:00
Panel “Dezvoltare organizațională – cum cresc ONG-urile?”
14:00 - 15:00
Prânz
15:00 - 16:00
Panel “Finanțarea pentru dezvoltarea organizațională - perspective și soluții”
16:00 - 17:00
Concluzii și networking

Pregătit să îți aduci ONG-ul la următorul nivel?

#Haide, înscrie-te la eveniment aici până pe 8 octombrie:

Te așteptăm să #AccelerămFapteBune împreună!

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.