• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

Asociația Inițiativă în Educație (inEDU)

Cine suntem?

InEDU este format din oameni pasionați de educație care și-au dorit să contribuie la dezvoltarea comunității educaționale din județul Timiș. Cu bunătate, empatie și blândețe, inEDU a adus împreună în cei 7 ani de activitate oameni uniți, inițiative de impact și zâmbete sincere.

Misiune: inEDU susține si contribuie la îmbunătățirea mediului educațional și creează contexte de învățare și dezvoltare pentru elevi, profesori și părinți.

Ce facem?

Asociația noastră este un punct de legătură în rețeaua de organizații și comunitatea educațională. Sprijinim profesorii, elevii și părinții pentru a se dezvolta și crește armonios împreună.

Organizăm contexte de formare continuă pentru cadrele didactice și promovăm bunele practici în educație.

Susținem reducerea abandonului școlar și prevenirea analfabetismului prin implementarea proiectelor de literație din mediul rural.

Câteva dintre proiectele noastre de suflet sunt Serile inEDU, serie de evenimente în care creăm momente de conectare și învățare împreună, și

Festivalul Educației, eveniment organizat anual, în care toată comunitatea este implicată și contribuie la evoluția educației.

De ce participăm la Accelerator?

Am ales să fim parte din programul Accelerator ONG pentru că vrem să creștem ca organizație și implicit să crească impactul proiectelor și inițiativelor noastre într-un mod sustenabil și armonios.

În cadrul acestui program avem acces la mentorat și la contexte de dezvoltare organizațională care ne ajută să vedem cu certitudine și claritate ce avem nevoie să îmbunătățim, cum să construim reziliență în modul de lucru, cum să planificăm obiective pe termen lung și cum să sprijinim mai bine, într-un mod autentic elevii, părinții și profesorii pentru a putea clădi și duce învățarea la un nivel mai înalt.

De asemenea, avem oportunitatea să facem parte dintr-o comunitate cu aceleași interese și valori din domeniul ONG-urilor, ceea ce ne oferă acces la învățare continuă și schimb de bune practici.

Credem în evoluție, transformare și învățare. Suntem pregătiți pentru această nouă etapă și ne asumăm că ține de noi să ajungem la următorul nivel de dezvoltare organizațională.

Cum intrăm în contact?

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.