• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

Despre ce este vorba?

Învață singur, dar având la îndemână cele mai bune metode și resurse. Instrumentul Self-Accelerator îți va pune la dispoziție un pachet de instrumente educaționale care să te ajute să îți auto-accelerezi procesul de dezvoltare organizațională neasistat, în ritmul tau și al echipei tale. Vei avea posibilitatea de a identifica și utiliza metode practice de coaching și mentorat, care te vor ajuta să parcurgi cu succes toate etapele esențiale ale unui proces de dezvoltare organizațională. Pentru a ajunge la tine într-o forma cât mai creativă și usor de utilizat, aceste metode vor fi folosite, testate și evaluate de către organizațiile participante la programul Accelerator ONG, alături de experții noștri.

Instrumentul Self-Accelerator va fi disponibil online și va putea fi accesat și utilizat gratuit de toate ONG-urile din România.

Instrumentul Self-Accelerator este în lucru și ne așteptăm la o lansare publică în vara 2023

Înscrie-te la newsletter și fii printre primii care află atunci când lansăm
Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.