• 11987654321

  • 83 Andy St. Madison NJ 78002

Asociația BEYOND

Ce facem?

Suntem aici din 2019, cu scopul de a contribui la comunități sănătoase și sustenabile. Valorile pe care le urmăm sunt educație, empowerment și, de asemenea, ne ghidăm activitatea după valori inclusive (curaj, încredere, compasiune, înțelepciune, respect pentru diversitate).

Contribuim cu pasiune la a face comunitățile în care acționăm mai sănătoase și mai verziJ Am organizat diverse proiecte și mobilități pentru tineri și lucrători de tineret pentru a-i încuraja și susține în a-și atinge obiectivele.

Urmăm visuri și pasiuni, așadar suntem prezenți acolo unde există motivația tinerilor de a crea și a contribui și îi sprijinim cu resursele pe care le avem.

De ce participăm la Accelerator?

Ne dorim creștere sănătoasă, armonioasă, în consonanță cu valorile noastre, atât ca oameni cât și ca organizație. Primim cu bucurie îndrumare și inspirație la fiecare dintre interacțiunile cu Alina, coach-ul nostru cât și cu colegii de călătorie. Mulțumim!

Cum intrăm în contact?

Website: https://associationbeyond.eu/

Facebook: Asociația Beyond

Instagram: asociatia.beyond

Proiect derulat de:

Proiectul este derulat de Asociația Young Initiative în parteneriat cu Fundația World Vision România și beneficiază de o finanțare în valoare de 237.337 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.orgInformații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.